Hoppa till huvudinnehållet!

Husqvarna

Designer Epic


Den första och enda interaktiva surfplattelika skärmen*. Du kan svepa, dra ihop, zooma, rotera eller multiplicera broderier enkelt - precis som på dagens surfplattor eller smartphones

Designer Epic
Designer Epic

Designer Topaz 50


Redigera broderi och sparafunktionen ökar din kreativitet och ger ett personligare och mer exakt resultat.

Det extra stora brodérområdet gör det möjligt att brodera fantastiska mönster utan att behöva spänna om tyget i bågen.

Den väl tilltagna sömnadsytan ger mer plats för stora sömnadsprojekt.

Hundratals fantastiska broderier och sömmar inspirerar till en kreativitet utan slut.

Designer Topaz 50
Designer Topaz 50

Epic 980 Qa


Upptäck inuitiva, avancerade funktioner som skapats för att hjälpa dig att gå från idé till färdigt projekt, på kortare tid än någonsin. EPIC ™ 980Q är den lättaste och största datoriserade symaskinen som finns tillgänglig på marknaden, för sömnadsentusiaster världen över. En enastående kombination av stor sömnadsyta och hållbarhet. EPIC™ 980Q har dessutom optimerats med ett syhuvud vars form ger bättre översikt när du syr.

HV Product Shots
HV Product Shots

Brilliance 75 Q


Med över 460 sömmar med upp till 54 mm bredd, indelade i 19 olika kategorier, är möjligheterna praktiskt taget outtömliga! Sy med våra exklusiva patentskyddade sömnadstekniker eller välj mellan de 4 sömnadsalfabeten med både stora och små bokstäver som är enkla att programmera.

Brilliance 75 Q
Brilliance 75 Q

Huskylock s21


HUSKYLOCK™ s21 från HUSQVARNA VIKING® är innovativ på alla sätt, från insidan hela vägen ut. Med funktioner som fokuserar på användarvänlighet och professionellt resultat. Du kommer att bli imponerad av alla kreativa möjligheter som finns med en HUSQVARNA VIKING® overlockmaskin. Tänk dig vilka fantastiska projekt du kan skapa!

Huskylock-s21
Huskylock-s21